Avisen Agder's logotype

Avisen Agder

Local News · Flekkefjord, Norway
Description
Agder er lokalavis for kommunene Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal.

Vi har en solid posisjon i markedet og er nr. 1-avis i alle kommunene bortsett fra Sokndal.

Agders historie strekker seg helt tilbake til 1800-tallet. 25. april 1877 står som en merkedag i Flekkefjord. Da kom avisen Agder ut for første gang. To skolelærere bestemmer seg, i folkeopplysningens navn, for å starte avis. De to er Ole Fuglestvedt og Nicolai Just. De to måtte tåle sterk kritikk fra den allerede etablerte presse i Flekkefjord for det vågale stykke arbeid, å starte en ny avis.

Siden har avisen kommet ut, bare avbrutt av krigsårene fra 1940 til 1945. Store navn som Benhard Hanssen, Ingvald Seland, Gudmund Seland og Joseph Kvavik har vært redaktører. Fra å være en familiebedrift i over 70 år, ble Agder i 1971 eget aksjeselskap. Parhestene Olav Skoland og Joseph Kvavik tok fatt i den omfattende oppgaven å sørge for at avisen kunne fortsette. De maktet oppgaven - til glede for lesere i fem kommuner, Flekkefjord, Kvinesdal, Sirdal, Lund og Sokndal.

I dag fremstår Agder som en moderne avisbedrift. Bedriften har 22 ansatte.
Fra 1. januar 2000 har avisen vært å finne på internett, men fremdeles er det papiravisen som vies størst oppmerksomhet.

Vi har topp moderne grafisk utstyr og våre profesjonelle annonsemedarbeidere og typografer kan utforme forretningsannonser etter kundens ønsker og behov.

Seks redaksjonelle medarbeidere sørger for det skrevne ord i Agder. Journalister, en redaksjonsjef og redaktøren har et felles mål: Å gi et bilde av det som skjer i lokalsamfunnet.
13-87
Age
50%
Males
50%
Females
Click the button on products to create an inquiry